Hopp til innhold

MF 35 – HØSTENS BESTE PÅ PAKKHUSET?

DE BESTE FRA NES: Per Tobro, Henrik Maarud, Leif Ottesen og Lars Aas Hansen utgjør bandet MF-35 og spiller musikk fra de amerikanske 70-talls heltene på Pakkhuset lørdag 11. november.

Det er ikke mange som har hørt om MF 35 – Nes-bandet som er oppkalt etter traktoren til faren til Lars Aas Hansen fra Skogbygda. I bandet finner vi fire av de beste musikerne Nes har fostret og konserten på Pakkhuset lørdag 11. november er deres første på mange år. For alle som liker 70-talls musikk fra Neil Young, The Band og Crosby, Stills, Nash and Young, kan dette bli høsten store opplevelse.

MF 35, eller Massey Ferguson 35. Spilte på mange av de store klubbene i Oslo for en ti år siden. Bandet har følgende medlemmer:

Leif Ottesen: Eminent gitarist som har spilt med Henning Kvitnes og i dag er sentral i Bjølsen Valsemølle.

Per Tobro på bass spiller med bandet til Marion Ravn, i tillegg til flere andre prosjekter.

Henrik Maarud: Spiller trommer – med vekt på spiller – og har vært med på alle prosjekter sammen med bror Amund Maarud.

Lars Aas Hansen er også en gitarist i Norges-klasse og spiller i Bjølsen Valsemølle. Dessuten sammen med Vidar Busk og Pål Flaata i det suksessrike Elvis-prosjektet som har turnert Norge rundt i over et år.

– Vi spilte sammen på mange av klubbene og scenene i Oslo for rundt ti år siden. Derfor har kanskje ikke så mange hørt om MF 35. Nå har vi litt tid til overs igjen og da er det skikkelig moro at vi kan komme sammen og spille den første konserten på Pakkhuset, sier Leif Ottesen.

– Vi skal gi alt for at Nes-publikum skal få en stor opplevelse med mange kjente Amerikana-låter fra 70-tallet.

2511 - visninger 1 - idag