Hopp til innhold

Crystal Heart endelig tilbake på Pakkhuset

Stemningen står i taket når Crystal Heart spiller på Pakkhuset.

I januar feiret Crystal Heart Band 30 års jubileum. Nå er gutta endelig klare for Pakkhuset igjen. Det skjer lørdag 28. oktober og blir en av høstens store musikk-begivenheter på Årnes. Vi forventer fullt hus. Det er allerede solgt mange billetter.

– Vi gleder oss. Det er alltid stor stemning på Pakkhuset. Nå er det lenge siden vi har spilt der, så dette kommer til å bli skikkelig morsomt, sier Arne Wang, en av frontfigurene i bandet. Han forteller at bandet har flere nye låter på programmet når de entrer scenen på Pakkhuset siste lørdag i oktober.

For alle som ikke kjenner bandet fra før, så spiller de Country Rock og Pop rock med sting. Gode, kjente låter som det også er mulig å danse etter. Medlemmene i bandet er vokalist/gitar:Terje Schau, gitar/sang: Arne Wang, bass/kor: Torkil Røseid, trommer/kor: Magne Tollhaug, keyboard /kor: Atle Bjørklund og Trond Hansen.

1736 - visninger 1 - idag