Hopp til innhold

PEEL – bandet med egen tordensky – med plateslipp på Pakkhuset

https://youtu.be/qGX9UmVO2Sk

Nes-bandet PEEL har med albumet "ghost & shadows" sørget for soundtracket til høsten og vinteren 2017/18. Fredag 13. lanserer bandet platen med en konsert på Pakkhuset på Årnes. Bandets frontfigur Per ”PIM” Øyvind Johansen, betegnes av andre Nes-musikere som den beste låtskriveren bygda har fostret.

Dette blir en konsert uten sidestykke på Pakkhuset. No blues – bare melodiøs, alternativ rock.

– Bandet med egen tordensky ber inn til lytte-voers og en alternativ albumrelease - symptomatisk og selvsagt nok på fredag den 13. oktober, på Pakkhuset på Årnes! Det blir en intimkonsert med atmosfære og stemninger - moll og melodi og optimistisk svartsyn i skjønn forening, slik livet er i PeelUniverse, forteller Per ”PIM” Øyvind Johansen.

– De nye låtene presenteres i strippa versjoner med alternativ instrumentering og nye arrangement. Det blir selvsagt også gjenhør med evergreens fra bandets diskografi. Som oppvarming før konserten inviteres det til lytte-voers. Da spilles albumet "ghosts & shadows" i sin helhet over anlegget.

Denne kvelden åpner dørene klokka 19.00, og det er allerede forhåndssolgt bra med billetter.

1679 - visninger 1 - idag