Hopp til innhold

Mike Zito and the Pain Killers fra St. Louis til Årnes

Lørdag 7. oktober er det klart for en ny internasjonal blues-stjerne på Pakkhuset: Mike Zito and the Pain Killers kommer fra St. Louis, USA, og Årnes ett av tre steder han spiller i Norge. Men det er lokale Marius Lien Band som åpner kvelden allerede klokka 21.00. Dette blir kvelden du ikke bør gå glipp av.

Marius Lien Band er klar for Pakkhuset etter en høst der det blant annet var i finalen i Union BLues Cup under bluesfestivalen i Notodden.

Mike Zito er en av de største stjernene på den amerikanske blues-himmelen for øyeblikket. Han er nominert til to Blues Music Awards i 2017 i kategoriene ”Contemporary Blues Male Artist” og ” Rock Blues Album of the Year”. Bandet er ute på en kort turne i Tyskland og Skandinavia og kommer til Årnes etter å ha spilt i Bryne og Notodden. Detter går turen til USA med konsert i Syracuse, New York. Han har spilt inn 12 album, det siste ”Make Blues not War” får vi høre mye fra på Pakkhuset.

Oppvarmingen til Mike Zito blir heller ikke dårlig. Nes egen gitarhelt Marius Lien (17) tar med seg bandet og sørger for en skikkelig lokal dose med blues allerede fra klokka 21.00. Marius Lien Band var i finalen i årets Union Blues Cup under Notodden Bluesfestival og har nå spillejobber over store deler av Norge.

1477 - visninger 1 - idag