Hopp til innhold

Lisa Lystam Family Band – et lysende stjerneskudd på blueshimmelen.

"Det är inte alla gånger man hoppar ur skorna, men när jag såg Lisa första gången, var det nära", skrev abmelderen i Jefferson Blues Magazine etter at han hadde hørt Lisa Lystam og hennes Familiy Band første gang. Lørdag 27. mai på Årnesdagene står de på scenen på Pakkhuset. Men først etter at den unge blueskometen fra Nes, Marius Lien med band, har varmet opp publikum.

Lisa Lystam Family Band er et relativt nytt ansikt på blues og roots-himmelen, men har allerede klart å markere seg som ett av de beste i Skandinavia. Foruten Lisa Lystam selv på vokal, spiller Fredrik Karlson gitar, Matte Gustafsson trommer og Johan Sund bass. Til Pakkhuset kommer de direkte fra konserter i Tyskland og Stavanger. I begynnelsen av august er det Notodden Bluesfestival som får besøk av Lisa Lystam Familiy Band.

Før svenskene entrer scenen, skal unge Marius Lien med band, nok en gang imponere publikum med sitt eminente gitarspill. Til tross for sin unge alder er Marius Lien en av de mest lovende blues-gitaristene i Norge, og har allerede opptredener på flere av de beste bluesklubbene i Norge på CV-en.

Dørene åpner klokken 20.00 og musikken begynner klokka 21.00.

3094 - visninger 1 - idag