Hopp til innhold

Kenneth Norum slipper ny CD på Pakkhuset

Da Kenneth Norum fra Skogbygda slapp singelen «Hearts Ain’t Bound for Glory»” i fjor sommer, ble den en publikumsfavoritt på P3s Urørt-liste. Nå har han spilt inn en hel CD, som slippes på Pakkhuset fredag 26. mai under Årnes-dagene. For anledningen har han med seg et spennende band av musikere fra Nes. Klikk "fortsett å lese" for å se video.

– Jeg har drevet med musikk og skrevet låter siden jeg var 13-14 år. Etter singelene jeg slapp i fjor, tok de litt av og jeg har varmet opp for store artister som Kristian Kristensen, Casa Murilo, Gill Landry. Nå er CD-en ”Heart on a sleeve” klar. Håpet er selvfølgelig at den skal slå an like godt som singelen jeg slapp i fjor sommer, sier 27-åringen fra Skogbygda. Med seg på Pakkhuset har han et band som består av Tony Karlsen på trommer, Daniel Norum på bass og Dagfinn Hovin på gitar – alle fra Nes.

Det nye albumet inneholder ni spor, som alle er skrevet av Kenneth Norum. Albumets tre singler, «Hearts Ain’t Bound for Glory», «Dive into The Ocean» og «I’m Still Here» ble meget godt mottatt da de kom og er tilgjengelige på alle digitale strømmetjenester. Musikken hans er tidsriktig, fengende, og radiovennlig, med bittersøte og til tider mørke tekster. Kenneth Norum henter mye inspirasjon hos artister som Ryan Adams og John Moreland.

Da han slapp sin neste singel «Dive Into The Ocean» skrev Dust Of Daylight følgende lovord om låtskrivertalentet: «Det er utrolig fint å høre hvordan en ung, norsk låtskriver reiser rett inn i det gamle landet hvor heartland-rocken bor, og en mann som John Mellencamp en gang i tiden regjerte i.»

Det blir med andre ord en opplevelse å høre en svært talentfull singer-songwriter fra Nes, debutere på Pakkhuset fredag på Årnes-dagene. Dørene åpner klokken 19.00 og bandet spiller fra 20.30 til 22.00.

 

3823 - visninger 1 - idag