Hopp til innhold

Nytt Nes-band – Hellbillies Tribute – åpner festen

Det nye Nes-bandet Helbillies Tribute består av Arne Wang, Nils Johansen, Henning Holm og Ronny Wilhelmsen.

Før amerikanske Elisabeth Lee går på scenen på Pakkhuset lørdag 8. april, får vi oppleve et nytt, spennende Nes-band. De er så ferske at de ennå ikke har noe navn, men de gjør en akustisk tribute til Hellbillies. Vi som har opplevd de siste øvelsene til bandet, vet at dette blir en opplevelse du ikke bør gå glipp av.

Helbillies Tribute består av Arne Wang, Nils Johansen, Henning Holm og Ronny Wilhelmsen. Alle dyktige musikere med en svært variert bakgrunn. Som navnet sier, er det populære låter fra Hellbillies som står på programmet. Bandet går på scenen tidlig lørdag kveld. Dørene på Pakkhuset åpner kl 20.00.

3225 - visninger 1 - idag