Hopp til innhold

Elisabeth Lee – fra Austin, Texas til Pakkhuset, Årnes

Elisabeth Lee & Cosmic Mojo fra Austin, Texas er klar for Pakkhuset. Lørdag 8. april braker der løs med et blues-rock program som flere enn folk fra Nes bør få med seg.

Elizabeth Lee's Cozmic Mojo kommer direkte fra turne i Tyskland og Danmark, til Pakkhuset lørdag før påske. Besetningen består av en energisk sangerinne fra Texas og tre dyktige italienske musikere. Kvartetten har begeistret publikum og journalister på tvers av landegrenser med sin kraftfulle sørstats-rock variant.

Repertoaret inneholder en blanding av egne komposisjoner og coverlåter som springer fra ballader via gospel-inspirert roots-musikk til rå garasjeblues. Tilhengere av artister og band som Janis Joplin, Aerosmith, Black Keys, Sheryl Crow, Tina Turner og Bonnie Raitt kan få en fin start på påsken dersom de legger turen til Pakkhuset på Årnes lørdag 8. april.

3518 - visninger 1 - idag