Hopp til innhold

5 for Fun, Fønix og Veracruz – et høydepunkt du ikke vil gå glipp av

5 for Fun med Trond Eriksen, Arne Wang, Tor Nystrøm, Øyvind Rusten og Per Ivar Lillebråten.

Lørdag 18. mars er det klart for ett av årets høydepunkter på Pakkhuset. Da står de tre Nes-bandene 5 for Fun, Fønix og Veracruz på scenen. Flere av band-medlemmene har spilt aktivt siden 70-tallet og det gjenspeiles i musikken, som spenner fra Santana, via Pink Floyd til Henning Kvitnes.

– Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av. Her blir det mye god musikk, framført av lokale artister med lang fartstid som musikere. Vi venter at Pakkhuset blir fullt denne kvelden. Dette er noe vi har sett fram til i flere måneder, sier Henrik Stefansen, som er leder i Nes Bluesklubb.

FØNIX har sine røtter helt tilbake til begynnelsen av 1970 årene. Den gang var den en gjeng svært unge Årnes-gutter som spilte sammen og turnerte rundt på Østlandet. På midten av 90-tallet oppsto Fønix igjen, supplert med  noen nye medlemmer. Grupa består i dag av Terje Hoemsnes (trommer), Olav Mæhlum (keyboard, vokal),Tore Søgård (bass), Tor Nystrøm (gitar, vokal) og Geir Dølvik (gitar, vokal). Fønix spiller i hovedsak rock fra 1970, 80 og 90-tallet og på Pakkhuset får du høre låter både fra Pink Floyd, Neil Young, Michael Rickfors, De Lillos og Dire Straits.

5 FOR FUN er et akustisk band og som navnet sier, startet det hele som et prosjekt mest for moro skyld. Gruppen har imidlertid utviklet seg utrolig bra og har i dag et solid repertoar med låter som publikum vil sette pris på. Noen av oss var så heldige å få oppleve bandet på en pubkveld på den lille scenen på Pakkhuset i fjor. Da sto låter av Henning Kvitnes, Neil Young med flere på programmet. 5 for Fun består av Arne Wang, Tor Nystrøm, Trond Eriksen, Øyvind Rusten og Per Ivar Lillebråten.

VERACRUZ består av musikere fra Nes, Ullensaker og Eidsvoll som spiller meget variert musikk, spredt over forskjellige sjangere, i hovedsak rock, pop, blues og bluesrock. Bandet byr på egne versjoner av kjente låter plukket fra øverste hylle. Det vil si at publikum kan glede seg til å høre låter av blant andre Santana, Lady Antebellum, Toto, Gary Moore, Avril Lavigne, Stevie Ray Vaughan, Steely Dan, Shania Twain, Katy Perry, Sting, Paul Simon og Pink Floyd.

Medlemmene ble gjenforent på «Historic Band Night» i Pakkhuset i januar 2014 og høstet mange lovord. Besetningen er Sofie Almåsvold (vokal/perkusjon), Kristian Bergh (vokal), Arild Eriksen (gitar), Harald Bach-Gansmo (keyboards), John Arne Paulsen (bass/vokal) og Per Stokkebryn (trommer).

3210 - visninger 1 - idag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.