Hopp til innhold

– Han synger som en engel, spiller gitar som en gud

«Han synger som en engel, spiller gitar som en gud og beviser så til de grader at navnet Audun Skjølberg er et navn for fremtiden i norsk musikk.» Det var konklusjonen da musikkblogger Dust of Daylighet oppsummerte Audun Skjølbergs album som kom ut i fjor vår. Nå er han klar med et nytt album og du kan nyte musikken på Pakkhuset fredag 17. februar.

Dit kommer Skjølberg sammen med bandet sitt. Det består av noen av Norges beste musikere. Dette blir ikke en vanlig fest, men en konsert der det er mulig å sette seg ned å nyte musikken, sammen md et glass vin eller brus.

– Konserten Audun Skjølberg spilte her hos oss i fjor ble en stor opplevelse. Det blir det nok denne gang også. Vi slipper bare inn maksimalt 150 tilhørere, så her kan det lønne seg å kjøpe billetter på forhånd. Det gjør du på hjemmesiden vår nesblues.no, sier Henrik Stefansen, som er leder i Nes BluesClub.

Audun Skjølberg slapp debutalbumet «Solum years» på Snaxville recordings, plateselskapet til musikkbrødrene Amund og Henrik Maarud, våren 2016. Albumet fikk en femmer på terningen i Romerikes Blad. Audun har nå et nytt album på gang og kommer til Pakkhuset med rykende ferskt låtmateriale han nettopp har vært i studio med.

Audun er gitarist, vokalist og låtskriver godt plantet i americana-sjangeren med tydelige referanser fra 60-og 70-tallets pop- og rockescener i USA. The Band, Neil Young, James Taylor og J. J Cale er blant inspirasjonskildene. Med sitt rutinerte band byr Audun på en konsert med solid trøkk og driv!

Bandet består foruten Audun selv av Christian Skaugen (trommer), Thomas Helgaseth (bass), Nicolai Grasaasen (gitar), Jan Birger Akerhaugen (gitar) og Thor Fremmerlid (keyboards).

2337 - visninger 1 - idag