Hopp til innhold

Spennende vårprogram med mange lokale helter

Programmet for Pakkhuset i vår er klart. Det er et program som både byr på mange spennende lokale band, men også artister fra den store verden. Allerede 28. januar er det klart for den tradisjonelle nyttårskonserten med Nes-bandene Tema og Friendship.

– Når lokale band spiller på Pakkhuset blir det som regel fullt hus. Vi synes det er veldig hyggelig at så mange lokale band ønsker å spille hos oss og at vi har mulighet til å tilby dem en profesjonell scene å spille på. Publikum kan høre seks lokale band på Pakkhuset i vår, sier Henrik Stefansen, som er leder i Nes BluesClub.

Tema og Friendship er som nevnt klare allerede 28. januar. I februar blir det konsert med Audun Sjølberg og hans fantastiske band. Her blir det blant annet låter fra hans nye album. I mars blir det et slags ”mini Historic Band Night” når Fønix, Veracruz og 5 for fun entrer scenen. Dette er dyktige musikanter fra Nes som har mange år bak seg i forskjellige band.

I april kommer blues-fyrverkeriet Elisabeth Lee fra USA til Pakkhuset. Etter påske blir det gjenhør med Bjølsen Valsemølle, med blant annet nesbuen Leif Ottesen som en av frontfigurene. I fjor vår fylte det kjente Oslo-bandet Pakkhuset nesten til randen. I mai kan vi også love en stor opplevelse når svenske Lisa Lystam Family Band kommer til Årnes.

Det er mye å glede seg til på Pakkhuset framover.

Våren på Pakkhuset

28. januar - Tema og Friendship

17. februar - konsert Audun Skjølberg med band

18. mars - 5for fun, Fønix og Veracruz

8. april - Elisabeth Lee, USA

29. april - Bjølsen Valsemølle

27. mai - Lisa Lystam Family Band

 

 

 

 

 

2613 - visninger 1 - idag