Hopp til innhold

Booze Brothers og Marius Lien Band skal løfte taket på Pakkhuset i romjula

For fjerde år på rad skal svenske Booze Brothers løfte taket på Pakkhuset i den tradisjonelle romjulsblusen. Men før svenskene går på scenen, får publikum oppleve den lokale gitarhelten Marius Sannerud Lien og hans nye band. Musikken starter klokka 21.00.

I tre år har svenske The Booze Brothers fått stemningen i taket på Pakkhuset i romjula. Fredag 30. desember er gutta fra Trollhättan tilbake og lover en blanding av god gammel blues og et fyrverkeri av Rock`n Roll. Bandet er sterkt påvirket av blueslegender som BB King og Elmore James, men går ikke av veien for å trå til med svette låter fra ZZ Topp eller Satus Quo. Med andre ord – kvelden gir en god sjanse til å kvitte seg med overflødige kalorier etter julematen.

Marius Lien er en av de beste gitaristene i Nes. Med nytt band er han først ute på romjulsbluesen på Pakkhuset.
Marius Lien er en av de beste gitaristene i Nes. Med nytt band er han først ute på romjulsbluesen på Pakkhuset.

Men først ut på scenen er altså Marius Sannerud Lien med sitt nye band. Marius er en av de mest talentfulle gitaristene Nes har fostret på lenge. Har du ikke hørt Marius tidligere, kan du forberede deg på en stor opplevelse på Pakkhuset 30. desember. I bandet har Marius med seg Odd Arne Klugseth på trommer og Rune Lien på bass.

4210 - visninger 1 - idag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.