Hopp til innhold

Countryfest på Pakkhuset med ett av Norges beste band

Det er bare noen få år siden Hilljacks ble dannet, men allerede nå har de rukket å bli et av Norges beste country-band. Om ikke lenge gir de ut sin første plate. Lørdag 3. desember kan du oppleve bandet, som har flere nesbuer i besetningen, live på Pakkhuset. Her blir det god musikk og god sjanse til å svinge seg på dansegulvet.

Hilljacks spiller ny og gammel country med tyngde på trad country, det vil si kjente låter de fleste kjenner og har hørt før. De spiller låter fra artister som Alan Jackson, Tanya Tucker, George Jones, Brooks & Dunn, Vince Gill, Blake Shelton, Desert Rose Band, The Judds, Shania Twain, Oak Ridge Boys, Brad Paisley + + +

Bandet består av 6 rutinerte musikere med tiår med erfaring fra alt fra gospel og danseband til funk, jazz og rock men alle med en grunnleggende forkjærlighet og respekt for countrymusikken.
Bandet:
Karina Kvernes - Lead Vokal/Kor
Ronny Pettersen - Lead Vokal/Kor/gitarer
Pål "Budda" Ottesen - Kor/tangenter
Vidar Eilertsen - Trommer
Øivind Pedersen - Bass
Ståle Kvernes - Kor/gitarer/mandolin/Pedalsteel/Munnspill

Hilljacks har en instrumentering samt vokalister som gjør det mulig å få country til å låte country og utover trommer, bass, tangenter og telecaster har vi også med oss mandolin, munnspill, lapsteel og

2164 - visninger 1 - idag