Hopp til innhold

Alabama endelig klar for Pakkhuset

– Vi skal gjøre vårt for at kvelden på Pakkhuset blir en opplevelse, slå Alabama-gjengen fast.
– Vi beklager at vi måtte avlyse konserten 5. november, men skal gjøre vårt for at den nye konserten skal bli en opplevelse, sier Leif Ottesen og  Alabama-gjengen.

Lørdag 19. november er de klart for gjensyn med Alabama på Pakkhuset. Det populære Nes-bandet fyller kvelden med sitt California-sound. Der betyr låter fra The Eagles, Jackson Browne, Bad Company og Fleetwood Mac for å nevne noen. I tillegg har bandet mye nytt på programmet denne gang. Det kan bli fullt hus, så kjøp gjerne billetter på forhånd.

 

– Vi har øvd inn en gode del nye låter som folk garantert har et kjent og kjært forhold til. Det betyr at noen av den gamle musikken er igjen i øvingslokalet denne gang. Denne spillejobben på Pakkhuset er årets høydepunkt for oss i Alabama. Vi gleder oss og håper på fullt hus, sier Lars Ihle, som trakterer sitt gamle, tunge Leslie-orgel i bandet.

Og akkurat fullt hus har det vært alle gangene Alabama har entret Scenen på Pakkhuset siden gjenforeningen under Historic Band Night i 2013. Da hadde ikke bandet spilt sammen siden i 1982. Det kan derfor lønne seg å kjøpe billetter på forhånd her på nesblues.no

– Da Nes Blues Club utfordret oss til å være med på Hitoric band Night i januar 2013, hadde vi ikke spilt sammen siden vi stod på en scene i Tromsø i 1982. Vi syntes tiltaket var spennende, fikk samlet den gamle gjengen og øvde inn fem låter. Det var så morsomt at vi bestemte oss for å fortsette å øve. Nå øver vi jevnt og trutt og resultatet får dere høre på Pakkhuset lørdag 5. november, sier Leif Ottesen, som spiller gitar i bandet.

De andre medlemmene i Alabama er Thor-Erik Molstad Johansen på bass, Rita Holm Holthe, vokal, Bjørn Høgda, gitar og Per Holm på trommer.

1691 - visninger 1 - idag