Hopp til innhold

Finsk blues-eksplosjon gratis på Pakkhuset

De fleste forbinder blues med bomullsåkrene i Mississippi eller sumpene i Lousianna. De fleste blir overrasket over å høre om blues-eksplosjonen fra Kokkola i Finland. Torsdag kveld kan du høre Wentus Blues Band gratis på Pakkhuset.

Ventus Blues Band ble startet i 1986 og spiller rundt 150 konserter i året. Til Pakkhuset lommer bandet fra konsert i Gøteborg og Stavanger. Deretter blir  Bucleys i Oslo siste stopp i Norge for denne gang.

Bandet har spilt i 17 forskjellige land og gitt ut ti album og turnert med noen av de største navnene innen blues. I sommer varmet Ventus Blues Band opp for ZZ Top i Finland.

Dørene på Pakkhuset åpner klokka 19.00 og du kan vente deg både eksplosiv blues, roligere rhythm and blues, spilt i en avslappet stil.

1862 - visninger 1 - idag