Hopp til innhold

Magisk Texas-blues med Tony Vega

”Beste gitar” og ”Beste vokal”. Det er bare to av utmerkelsene Tony Vega er blitt tildelt under Huston Press Music Awards i hjemstaten Texas. Lørdag 15. oktober kommer han med fullt band, pluss tyske Kai Strauss til Pakkhuset på Årnes.

Tony Vega Band har turnert i Tyskland og Danmark før de kommer til Pakkhuset. Vi kan vente oss alt fra rå Texas-blues til mer avslappet, original sørstatsblues, hentet fra hans siste plateutgivelse Black Magic Box. Tittelen forteller at alle låtene på albumet er spilt inn med Tony Vegas 1947-modell akustiske Gibson gitar.

Med seg på laget har Tony Vega altså tyske Kai Strauss, som oppdaget den elektriske gitaren da han var 14 år. Siden har han spilt musikk av B.B. King, Buddy Guy, Jimmie Vaughan og flere.

The Chord Buddies, som skulle varme opp for Tony Vega, har dessverre måttet melde avbud på grunn av sykdom. Dørene åpner klokken 20.00.

3494 - visninger 1 - idag