Hopp til innhold

Minifestival

Skjermbilde 2016-08-09 kl. 14.56.15Da starter vi opp høstens program med en minifestival, 10. September. Vi har tre band som entrer scenen denne kvelden.

Tito Lausteen Quartet (TLQ)

Et ungt band fra Bodø gikk av med seieren under Union Bluescup som ble avholdt under Notodden Bluesfestival i 2015. Tito Lausteen Quartet består av Tommy Tito Andreassen, Jon Von Lausteen, Morten Larsen og Stig Venberg.

Sammen skaper Tito Lausteen Quartet (TLQ) musikk med harmonier, riff, improvisasjon og sjel som tar deg tilbake til en svunnen enklere tid, men med moderne elementer. Med to vokalister og tre særegne låtskrivere og en trommerslager med års erfaring innenfor sjangeren og erfaring med arrangering av låter fra andre prosjekter, stiller de sammen sterkt med musikalsk bredde, rå kraft og ektefølt glede i det de gjør.

Hawker Blues & Boogie-Band

Kommer fra Austmarka i Kongsvinger kommune. Kvartetten består av: Håkon Aasheim på trommer, Tom Viggo Sletmoen på bass, Erik "E-Flat" Bentsen på saksofoner og Gjermund "HAWKER" Haakerud på piano, gitar og vokal! Når de spiller kvintett, har de i tillegg med seg Stefan Seger på munnspill!

Bandet spiller forskjellig typer Blues, krydret med Boogie-Woogie og gammel R&B.

Krissy Matthews

Britisk-norske Krissy Matthews er en spennende, ung gitarist. Han er bare 23 år, men har allerede rukket å spille over 1000 konserter – med eget band og sammen med stjerner som Toto, Joe Bonamassa, Gregg Allman, John Mayall, Beth Hart og Jeff Healey.

Krissy Matthews spiller blues i Chicagotradisjonen, men også tuftet på arven etter Jimi Hendrix, med bred gitarføring og fete akkordsoli. Denne naturbegavelsen setter likevel sitt ungdommelige preg på musikken han skaper. Han er svært teknisk dyktig, samtidig som han spiller med en ekte blåfølelse rett fra margen.

2928 - visninger 1 - idag