Hopp til innhold

Sommerdvale

Skjermbilde 2016-05-28 kl. 18.42.42Pakkhuset og Nes Blues Club går snart i en liten sommerdvale. Siste vi gjør er under MotorDilla, lørdag 4. juni. Da har vi Cafeen åpen på formiddagen/ettermiddagen. Salg av vafler, pølser, kaffe og forfriskninger. I storsalen viser vi film med bla. Blues Brothers.

Programmet for høsten er enda ikke helt spikret. Men 10. september åpner vi høstprogrammet med en Minifestival med Hawker Blues and Boogie Band (Austmarka), Tito Laursteen Quartet (Bodø) og Krissy Matthews (UK). Vi får en gammel kjenning fra USA, Tony Vega. Crystal Heart og Alabama dukker også opp. Som vanlig avslutter vi året med en heidondranes romjulsblues med Booze Brothers.

En stor takk til artister, gjester og frivillige som har vært med oss.

Vi i klubben vil ønske alle en god sommer og velkommen tilbake til høsten.

1843 - visninger 1 - idag