Hopp til innhold

Blues, rock og soul med Malvina Band

MALVINA FOR 100: SOm medlem i Nes BluesClub kan du høre Malvina for 100 kroner.
MALVINA FOR 100: Som medlem i Nes BluesClub kan du høre Malvina for 100 kroner.

Det blir en god blanding av flere musikkstiler når Malvina Band inntar Pakkhuset lørdag 23. april. Fra å være et rendyrket bluesband, er musikken nå i større grad utvidet til å omfatte også andre uttrykksformer … uten å miste røttene tuftet på blues, rock og soul.

Malvina Band er først og fremst Wenche Malvina Wisløff på sang og piano, samt broren Svein Wisløff på gitar. Hun fremstår som en habil låtskriver og en særegen og erfaren vokalist og leverer både smektende ballader og up-tempo låter. Med seg på Pakkhuset har Malvina Aksel Skretting på bass, Øystein Jevanord på trommer (deLillos, Oslo Plektrum, m.fl.) og Henrik Mosnes på orgel.

Som medlem kommer du inn for 100 kroner denne kvelden, mens ikke-medlemmer betaler 150 kroner.

2785 - visninger 1 - idag