Hopp til innhold

Start påsken med Bjølsen Valsemølle på Pakkhuset

bjølsen valsemølle 1Bjølsen Valsemølle er ett av de beste og mest tradisjonsrike rockebandene hovedstaden har fostret - med nesbuene Lars Aas Hansen og Leif Ottesen som sentrale medlemmer. Lørdag 19. mars er de klare for Pakkhuset, sammen med frontfigur Trond Ingebretsen.

Bjølsen Valsemølle oppsto i et husokkupantmiljø på Sagene/Bjølsen på 70-tallet og har holdt det gående siden. Dette er rotekte storbyrock med tekster inspirert av Oslo og hendelser i byen. ”Vålerenga kjerke”, som omhandler brannen i 1979, er et godt eksempel på en slik hendelse. Gruppa har mange solide plateutgivelser bak seg.

”Bjølsen Valsemølle er et band som burde vært omtalt på lik linje med Sambandet og Hellbillies, men som av ulike grunner har forblitt et lokalband fra Oslo. Til tross for opptil flere strålende plater de siste årene har lite endret seg”, skriver Aftenpostens anmelder etter den siste skiva, ”Tider skal komme”, som kom i oktober.

– Jeg har hørt mye bra om Pakkhuset på Årnes og hele bandet gleder seg til å spille der, sier frontfigur Trond Ingebrigtsen.

Vi gleder oss til å oppleve Bjølsen Valsemølle live på Pakkhuset. Billettene kjøper du på nbc.hoopla.no/sales.

2545 - visninger 1 - idag