Hopp til innhold

En kveld med ekte sørstats-blues – helt gratis

SOM DE GAMLE MESTERNE: Det blir historier om brutte løfter, pengeproblemer, alkohol og damer, når 9Fingers går på scenen.
SOM DE GAMLE MESTERNE: Det blir historier om brutte løfter, pengeproblemer, alkohol og damer, når 9Fingers går på scenen.

Blues omtrent slik bluesens gudfedre framførte den – det er hva som venter på Pakkhuset lørdag 20. februar. Helt fra Toten kommer bandet 9Fingers og med seg har de danske Ronni Boyesen. Denne gang er det gratis inngang på Pakkhuset.

– Det blir historier om brutte løfter, pengeproblemer, alkohol og damer.
Vi spiller blues slik som de tidlige mesterne gjorde – upolert, med følelse og ekte spilleglede, sier bandets frontfigur, Kent Erik ”9Fingers” Thorvaldsen. Han synger og spiller munnspill. Det siste er en viktig del av spillestilen.

– Vi er beinharde retromusikere og tradisjonalister og spiller blues fordi vi må det. Bandets mål er å spre den gamle bluesstilen til flest mulig. For oss er ikke blues bare en musikkstil men et stykke historie og en kulturarv.

På repertoaret til 9Fingers står både coverlåter og egenprodusert materiale fra munnspillbluesens verden. Bandet består av Kent Erik "9Fingers" Thorvaldsen – sang/munnspill, Kai Evenstuen – trommer, Per Johansen – bass, Thomas Grim Thorvaldsen – gitar og gjest Ronni Boyesen - gitar.

Selv om det er gratis inngang, bør du gå inn på nbc.hoopla.no/sales og laste ned en billett. Da er du sikker på å komme inn.

 

2292 - visninger 1 - idag