Hopp til innhold

En musikalsk nytelse i førjulstida

MUSIKKOPPLEVELSE: Noen av de beste musikerne i Nes stiller med Tribute to James Taylor på Pakkhuset 19. desember. Foto Erik Røseid.
MUSIKKOPPLEVELSE: Noen av de beste musikerne i Nes stiller med Tribute to James Taylor på Pakkhuset 19. desember. Foto Erik Røseid.

En musikalsk nytelse av høy klasse og et stemningsfullt avbrekk i julestria. Det er hva du kan vente deg når Tribute to James Taylor inntar Pakkhuset på Årnes lørdag 19. desember. Dette blir en konsert på tidlig kveldstid, med noen av de beste musikerne Nes har å by på.

Med låter som Fire And Rain, Sweet Baby James, Country Road og Carolina In My Mind er James Taylor en av de store sangerne og låtskriverne i vår tid. Det er hans myke stemninger, særegne gitarspill og nydelige harmonier som Audun Skjølberg (vokal og gitar), Arne Wang (vokal og gitar), Svein Nordli (vokal og gitar), Per Stokkebryn (trommer), Torkil Røseid (bass) og Tor Fremmerlid (piano) hyller under denne konserten. Dørene åpner klokken seks og bandet går på scenen klokke sju.

– Dette er ikke en vanlig fest, men en konsert der publikum kan sette seg ned ved bordene med et glass vin eller en kopp kaffe og lytte til to timer med god musikk. Vi legger bare ut 150 billetter, slik at alle skal være sikret en stemningsfull opplevelse i førjulstida, sier Jon Troli i Nes Blues Club, som arrangerer konserten.

2721 - visninger 3 - idag