Hopp til innhold

Helaften med Alabama

– Kvelden på Pakkhuset skal bli en opplevelse både ofr oss og publikum, slå Alabama-gjengen fast.
– Kvelden på Pakkhuset skal bli en opplevelse både for oss og publikum, tror Alabama-gjengen fast.

Lørdag 5. desember står Alabama scenen på Pakkhuset. For første gang siden 1982 skal de fylle en hel kveld alene med sitt California-sound. Det betyr låter fra The Eagles, Jackson Browne, Bad Company og Fleetwood Mac for å nevne noen. Nes-publikummet gleder seg tydeligvis til dette - halvparten av de 250 billettene er allerede solgt.

– Da Nes Blue Club utfordret oss til å være med på Hitoric band Night i januar 2013, hadde vi ikke spilt sammen siden vi stod på en scene i Tromsø i 1982. Vi syntes tiltaket var spennende, fikk samlet den gamle gjengen og øvde inn fem låter. Det var så morsomt at vi bestemte oss for å fortsette å øve. Nå skal vi fylle hele kvelden alene. Vi gleder oss, sier Leif Ottesen, som spiller gitar i bandet.

Han har fortsatt som profesjonell musiker og jobbet blant annet med Henning Kvitnes, Marit Vedvik og Bjølsen Valsemølle. Thor-Erik Molstad Johansen har også spilt i andre band og Rita Holm Holthe har sunget i kor. Gitarist Bjørn Høgda og Lars Ihle på keyboard hevder de ikke har spilt så mye. Likevel er det lite å utsette på soundet.

– Vi spiller den musikken vi liker og det setter tydeligvis publikum også pris på. To konserter på Pakkhuset sammen med Chrystal Heart i fjor høst samlet fulle hus. Vi gleder oss til å spille på Pakkhuset i desember, sier Ottesen.
Bildetekst

– En kveld på Pakkhuset blir en opplevelse, slå Alabama-gjengen fast. Fra v. Leif Ottesen, Bjørn Høgda, Rita H. Holthe, Per Holm, Thor-Erik Molstad Johansen og Lars Ihle.

2528 - visninger 1 - idag