Hopp til innhold

The Band prosjekt på Pakkhuset

the bandLørdag 5. september debuterer fem Nes-musikere med et The Band prosjekt på Pakkhuset. Med Svein Nordli og Terje Ottesen i spissen framfører de låter fra det legendariske canadisk-amerikanske 60-talls bandet.

– Vi er en gjeng med Nes-musikere som i har hatt The Band som en favoritt omtrent hele livet. For min egen del tok det helt av etter at jeg fikk spille noen låter sammen med The Band-bassist Rick Danko da han besøkte Norge for 20-30 år siden, sier Svein Nordli fra Haga. For et års tid siden bestemte fem av oss for å øve inn kjente låter fra favoritt-bandet. Konserten på Pakkhuset blir vår debut. Vi kommer til å gi alt for at dette skal bli en konsert-opplevelse du vil huske lenge, sier Nordli.

I tillegg til Nordli, består prosjektet av Terje Ottesen, Bjørn Gulbrandsen, Kjell Arne Bråten og Tord Nordli. Bandet går på scenen allerede rundt kl. 21 00 og blir etterfulgt av Norges nye, unge blueskomet Magnus Berg med band.

2175 - visninger 1 - idag