Hopp til innhold

– ET LITE NASHVILLE

video-innspilling– Det føles nesten som om man er i Nashville, sa Carina Dahl til avisa Raumnes da hun ble intervjuet i forbindelse med innspillingen av sin siste musikk-video. Stedet hun siktet til var Nes Bluesclubs storstue Pakkhuset.

Carina Dahl forelsket seg i Pakkhuset under 50-års laget til klubbens leder, Henrik Stefansen, tidligere i år. Derfor ønsket hun å spille inn deler av den nye videoen her. Hun inviterte samtidig nesbuene til å være statister under innspillingen.

– Dette er musikkvideoen til en låt jeg slapp i august, som heter «Champions», sier Carina Dahl (30), som sammen med et helt filmcrew brukte Pakkhuset som omgivelser til musikkvideoen. Videoen kan du ser her: https://www.youtube.com/watch?v=anQHJemyRaU

 

 

1913 - visninger 1 - idag